Celozrnné vs. viaczrnné pečivo. ROZDIEL?

Čo je lepšie? Celozrnné alebo viaczrnné pečivo? Poznáš rozdiel?

 

Ešte si nedala odber? Zmeň to, a budeš informovaná o všetkých nových videách. 🙂

 

Ide o podobné názvy, no zdanie klame. Medzi celozrnným a viaczrnným pečivom je obrovský rozdiel.

Celozrnné pečivo by mao obsahovať minimálne 80 % celozrnnej múky. Viaczrnné pečivo obsahuje medzi 5-30 % celozrnnej múky, a zvyšok tvorí klasická biela múka. Pri chudnutí je veľmi dôležité jesť racionálne potraviny a klasická múka medzi ne nepatrí.

Preto dávaj veľký pozor čo nakupuješ a čo konzumuješ.

PS: čakáme ťa vo Fit klube, tu je pozvánka: akozhodit.sk/vyzva

Matej Leščinský
Som autorom tohto jedinečného projektu. Pomáham ľuďom zhadzovať kilogramy hravo a zdravo.
Komentáre