Súťaž s nami na Instagrame a vyhraj vecné ceny podľa vlastného výberu! 

Cviklová polievka

 


Postup prípravy:

  • Ako prvé aby nám cvikla zmäkla musíme ju v alobale olúpanú opiecť. Pečieme cca 40-45 minút podľa toho ako zmäkne.
  • Následne ju vložíme do vývaru spolu s paradajkou a varíme.
  • Keď sa paradjka trochu rozvarí, zmes rozmixujeme. Pridáme mascarpone, petržlenovú vňať, koriander, dochutíme balzamikom a prípadne dosolíme/okoreníme.
  • Chvíľu povaríme. Podávame ozdobenú s petržlenovou vňaťou.

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie:

  • 250 g červenej repy
  • 600 ml vývaru
  • 1  paradajka
  • 1 – 2 ČL balzamika
  • 50 g mascarpone
  • 1 ČL sušeného koriandru
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • petržlen na ozdobu

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: