Fit miniburger


Postup prípravy:

  • Mäso si rozdelíme na 4 menšie kúsky-najlepšie podľa veľkosti hlavičky šampiónov.
  • Mäso podľa vlastnej chuti ugrilujeme na grilovacej panvici.
  • Pred odobratím z panvice dáme na mäso syr a prikryjeme pokrievkou.
  • Na druhej panvici si ugrilujeme šampiony.
  • Na spodnú časť šampiona dáme trocha kečupu, horčice, list šalátu potom nasleduje mäso, paradajka,uhorka a cibuľa. Nakoniec dáme druhý šampión.
  • Do celého burgru zapichneme špajlu, aby sa nám nerozpadol.

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie:

  • hovädzie mäso
  • korenie
  • gouda
  • šampiňóny, uhorka, paradajka
  • horčica
  • kečup
  • cibuľa
  • mix šalátov,ľadový šalát

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: