Hubovo-špenátové cestoviny


Postup prípravy:

  • Na väčšej panvici si rozpálime olej.Pridáme pokrájanú cibuľu, ktorú osamžíme dozlatista.
  • Postupne pridávame šampióny. Chvíľu opekáme.
  • Pridáme soľ, rozmarín a cesnak. Následne pridáme cestoviny, vývar a smotanu.
  • Privedieme do varu, varíme do zmäknutia cestovín. (cca 10-15min)
  • Na konci pridáme k cestovinám pokrájané listy špenátu.

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie:

  • 2PL olivového oleja
  • 1 cibuľa
  • 250 g húb
  • Rozmarín, cesnak
  • soľ
  • 250 g cestovín
  • 540 ml rastlinného vývaru
  • 200 ml mandľového krému
  • 130 g listov čerstvého špenátu

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: