Mango cake


Postup prípravy:

  • Mandle, ďatle, kakaové bôby a orechové maslo spolu rozmixujeme. Mixujeme pokiaľ nevznikne cesto.
  • Formu si vyložíme papierom na pečenie, cesto vložíme do formy a necháme stuhnúť do chladničky.
  • Orechy a mango spolu rozmixujeme. Pridáme šťavu z citróna, sladidlo, med, kokosový olej - premiešame. Nalejeme do formy a necháme stuhnúť v chladničke.

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie:

  • 200g mandlí
  • 200g vykôstkovaných sušených datlí
  • 20g kakaových bôbov
  • 60g orechového masla

Na krém:

  • 300g kešu orechov namočených pár hodín vo vode
  • 2 čerstvé mangá 
  • polievková lyžica citrónovej šťavy
  • 20g medu
  • 20g erythritolu alebo iného práškového sladidla
  • 65g kokosového oleja

Servírovanie:

Podávame ozdobené malinami.

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: