Pečená cesnačka


Postup prípravy:

  • Ako prvé si cesnak zhora trochu zrežeme, zabalíme
    do alobalu a pečieme na 200C cca 15-20minút.
  • Medzitým si najemno nakrájame cibuľku, zemiaky na kocky.
  • Cibuľu opražíme na oleji, pridáme zemiaky a po 2 minútach zalejeme vývarom.
  • Z upečených cesnakov vytlačíme cesnak do hrnca a premiešame.
  • Okoreníme a varíme, kým niesú zemiaky mäkké.
  • Nakoniec túto zmes popučíme, ozdobíme krutónmi a čerstvými bylinkami.

 

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie pre 3-4 osoby:

  • 1-2 celé cesnaky
  • 1 cibuľa
  • 2 menšie zemiaky
  • zeleninový vývar
  • olivový olej
  • majorán, drvená rasca
  • soľ, korenie
  • krutóny

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: