Šalát s kuskusom, morčacími prsíčkami, paradajkami a špenátom
Postup prípravy:
- Nakrájané morčacie prsia orestujeme spolu s pórom na miernom ohni.
- Medzitým si kuskus so špenátom zalejeme vriacou vodou a necháme napučať
- Paradajky nakrájame na menšie kúsky.
- Do kuskusu pridáme orestované morčacie prsia, nakrájané paradajky a špenát.
- Podľa chuti osolíme, okoreníme.

AUTORKA RECEPTU:
Dominika Benčová
Ingrediencie na dve porcie:
- 180 g kuskusu
- 200 ml vody
- 200 g morčacích pŕs
- sušené paradajky
- 3 čerstvé paradajky
- 2 hrste čerstvého baby špenátu
- kúsok póru
- ľubovoľne - slnečnicové semienka, píniové oriešky, zakysanka
Dobrú chuť!