Súťaž s nami na Instagrame a vyhraj vecné ceny podľa vlastného výberu! 

Šalát s tekvicou, ricottou a figami


Postup prípravy:

  • Rúru si predhrejeme na 180 stupňov.
  • Ošúpanú tekvicu rozkrojíme, vydlabeme semienka a pokrájame na plátky.
  • Na plech vyložený papierom na pečenie si rozprestrieme tekvicu. Pokvapkáme olivovým olejom, posolíme a posypeme škoricou. Premiešame.
  • Pečieme cca 10 minút. Potom plech vytiahneme a tekvicu premiešame.
  • Pridáme figy, pekanové orechy a granátové jablko. Pridáme ricottu a posypeme škoricou.
  • Plech vložíme do rúry a pečieme ďalších 10 minút.

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie:

  • 1 tekvica
  • 5 čerstvých fíg - rozrezaných na mesiačiky
  • cca 1/2 balenie ricotty
  • 3 lyžice zrniečok granátového jablka
  • 1-2 hrsti pekanových orechov
  • olivový olej
  • soľ, škorica
  • baby špenát

Servírovanie:

baby špenát

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: