Súťaž s nami na Instagrame a vyhraj vecné ceny podľa vlastného výberu! 

Špagety so špenátom a dyňou


Postup prípravy:

  • Tekvicu si nakrájame, pokvapkáme olivovým olejom, okoreníme, osolíme. Vložíme na plech vopred vyložený papierom a pečieme cca 20 minút na 180 stupňov.
  • Medzitým si uvaríme špagety. Na panvici si rozpálime olivový olej, pridáme cibuľu, cesnak a smažíme. Pridáme orechy, semienka, špenát, hrozienka, osolíme a posmažíme.
  • Nakoniec si špagety, upečenú tekvicu a špenátovú zmes dáme do hrnca,pokvapkáme olivovým olejom a premiešame.
  • Môžeme podávať.

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie:

  • 200 g celozrnných špagiet
  • 1 hrnček tekvica hokkaido
  • 2 veľké hrste mrazeného špenátu
  • 1 stredná cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • hrsť pekanových orechov
  • slnečnicové semienka
  • hrozienka
  • soľ podľa chuti
  • korenie podľa chuti
  • extra panenský olivový olej
  • 2 PL Aceto Balsamico di Modena
  • olivový olej

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: