Špargľové jáhloto  s kozím syrom


Postup prípravy:

  • Pšeno premyjeme horúcou vodou. Zo špargle odkrojíme hlavičky a vložíme ich na cca 2 minúty do horúcej vody.
  • V panvici si rozohrejeme olivový olej, pridáme šalotku, pšeno a restujeme.
  • Prilejeme biele víno a necháme odpariť. Postupne zalievame vývarom.
  • Po cca 10 minútach vmiešame nakrájanú špargľu a hrášok. Akonáhle je pšeno mäkké, uhasíme plameň a v jáhlotu rozpustíme oriešok masla.
  • Nakoniec vmiešame kozí syr, korenie a soľ (podľa chuti).
  • Hotové jáhloto ozdobíme špargľovými hlavičkami a podávame.

 

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie na dve porcie:

  • 150 g pšena v suchom stave
  • olivový olej
  • šalotka
  • 20 g masla
  • 1,5 dcl bieleho vína
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 80 g mrazeného hrášku
  • 100 g kozieho syra
  • 1/2 zväzku zelenej špargle
  • soľ, korenie

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: