Súťaž s nami na Instagrame a vyhraj vecné ceny podľa vlastného výberu! 

Špargľový krém s parmezánom


Postup prípravy:

  • Najskôr si očistitíme špargľu a to tak, že odkrojíme z konca cca 1 - 2 cm, u čerstvej špargle ten 1 cm úplne stačí a od hlavičky ho škrabkou ošúpeme.
  • Na masle si opražíme cibuľku, pridáme cesnak a restujeme cca 1 minútu.
  • Pridáme vývar, očistenú špargľu, y ktorej odkrojíme hlavičky.
  • Varíme cca 20 minút a potom túto zmes rozmixujeme do hladkého krému.
  • Osolíme, okoreníme, pridáme smotanu, parmezán a varíme cca 5 minút.
  • Na cca 3 minútkz pridáme aj hlavičky zo špargle.

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie:

  • 1 balenie špargle (400 g)
  • 1 liter zeleninového alebo hydinového vývaru
  • 1 smotanu na šľahanie (200 ml)
  • jarnú cibuľku
  • strúčik cesnaku
  • parmezán podľa chuti
  • soľ, korenie
  • maslo

Servírovanie: Rozpečená bagetka potretá bylinkovým maslom a posypaná parmezánom.

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: