Súťaž s nami na Instagrame a vyhraj vecné ceny podľa vlastného výberu! 

 Špenátová roláda s údeným lososom


Postup prípravy:

  • Špenát, 100g syra, žĺtky a korenie rozmixujeme
  • Bielky posolíme a vyšľaháme do tuhého snehu. Po častiach sneh vmiešavame do špenátovej zmesi.
  • Plech si vyložíme papierom na pečenie. Pripravené cesto vlejeme na plech a rozotrieme do podlhovastej placky tak, aby hrany boli zarovnané.
  • Plech vložíme do rozohriatej rúry na 180 stupňov a pečieme cca 15-20 minút
  • Placku si necháme vychladnúť
  • Po chvíli ju otočíme, potreme zvyškom syra. Koniec necháme voľný.
  • Na placky poukladáme plátky údeného lososa a zrolujeme k nepotretému koncu
  • Roládu necháme cca 60 minút odpočinúť v chladničke a potom ju nakrájame na plátky

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie pre tri osoby:

  • 100 g čerstvého alebo vytlačeného rozmrazeného listového špenátu
  • 300 g krémového syra (Philadelphia, Goldessa, Lučina i.)
  • 3 vajcia
  • 100 g údeného lososa
  • soľ
  • korenie

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: