Zapečené šampiňóny portobello plnené červenou šošovicou


Postup prípravy:

  • V hrnci si rozpálime olej. Najemno nakrájanú cibuľu, zeler nakrájaný na kocky nasypeme do hrnca a restujeme dozlatista.
  • Pridáme cesnak a smažíme. Prisypeme šošovicu a zalejeme vodou.
  • Dochutíme soľou, korením, oreganom a necháme dusiť kým šošovica nezmäkne. Podľa potreby prilievame vodu.
  • Primiešame baby špenát a dusíme ďalej.
  • Portobellu si zbavíme nožičiek a naplníme šošovicovou zmesou.
  • Navrch poukladáme cherry paradajky a zapečieme v rúre cca 15 minút na 180 stupňov.

 

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie:

  • 4 portobello šampiňóny
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 stonky zeleru
  • šálka červenej šošovice (cca 150g)
  • 1 lyžice sušeného oregana
  • hrsť baby špenátu
  • niekoľko cherry paradajok
  • soľ, korenie
  • olej

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: