Zelená polievka


Postup prípravy:

  • Na rozohriatej panvici rozpustíme maslo. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a orestujeme.
  • Keď má cibuľka zlatý nádych, pridáme olúpané a na kocky pokrájané zemiaky a cuketu.
  • Restujeme cca 10minút.
  • Pridáme vývar a varíme do zmäknutia.
  • Zatiaľ si pripravíme fazuľky. Umyjeme ich a odrežeme končeky. Fazuľky nakrájame na cca 3cm dlhé kúsky.
  • V osolenej vode ich varíme cca 5-6 minút. Polovicu uvarených fazuliek pridáme do základu polievky, okoreníme a rozmixujeme.
  • Nakoniec zjemníme šľahačkou a pridáme zvyšok uvarených fazuliek.

AUTORKA RECEPTU:

Dominika Benčová

Ingrediencie:

  • 500 g čerstvých zelených fazuliek
  • 1 žltá cuketa
  •  3 stredne veľké cibule
  • 2 lyžice rozpusteného masla
  • 3 stredné zemiaky
  • 1 l zeleninového vývaru
  •  smotana na šľahanie
  • soľ, korenie,  chilli, rímska rasca

Servírovanie:

Podávame s opraženou slaninkou alebo s kúskami fazuliek.

Dobrú chuť! 

CHCETE ZAČAŤ ZHADZOVAŤ SYSTEMATICKYBEZ JOJO EFEKTU?

Stovky skvelých receptov, jedálničkov, tréningových videí, rád a tipov ako zefektívniť ZHADZOVANIE zdravou formou nájdete v našom FIT MENTORING KLUBE

Požiadajte si o pozvánku do klubu ešte dnes: